ZMĚNA MYŠLENÍ

Sdílejte:

Změna myšlení z toho, co nechci, z toho, co je špatně, na to, co chci a vidění dobré stránky toho, co v tom je.

To je základ ke změně prožívání života, spuštění tvorby hormonů v těle, které způsobují prožitky štěstí a radosti. Změnou nastavení mysli vypnout receptory tvorby stresových hormonů, které blokují tvorbu těch hormonů, co pohání život a uvádí věci do pohybu, mění smysl bytí a dávají možnost růstu nejen těla, ale i duše.

Je tolik cest ke změně. Od smutku k radosti, od bolesti ke štěstí, od stresu ke klidu, ale bez rozhodnutí že to chci jinak zůstáváme na místě a budeme se chlácholit tím, že to nejde změnit, že se s tím nedá nic dělat.

Zkoušení udělat něco jinak, protože chci jiný výsledek. Nezůstávat v roli oběti osudu a blbý výchovy nebo v zajetí traumatu, ale toto přesvědčení změnit na to, že MŮŽU. Že to jde.

To, že se něco nepovede hned neznamená, že to nejde. Chyba se stává chybou pouze tehdy pokud to vzdáme dříve, než se dostaví jiný výsledek.

U mě se změnilo vše tím, když jsem si uvědomila, že už nemusím trpět, ale že můžu žít něco jiného. Nejen být zdravá fyzicky a necítit bolesti, ale i prožívat uvnitř sebe svobodu a klid.

Zvyk trpět je uvíznout v pocitu, že to nemůžu změnit. Obnovit tyto kompetence tím, že propustím staré uvězněné emoce, které mě ovládají, i když si myslím že spí a tím vytvořit místo pro to nové. Na místě slepé mapy se vytvoří nová stopa, na které už může vyrůst něco nového.

Pokaždé, když ke mně přijde někdo na sezení, terapii tak mě to dojme a zahřeje u srdce, že v sobě někdo další našel sílu, odvahu, touhu cítit se jinak, než zná ať už k tomu má jakýkoliv motiv. Vnitřní, cítit se pro sebe líp, protože už není spokojen s tím, jak co prožívá nebo chce dát šanci upadajícímu vztahu a uvědomuje si, že je třeba začít u sebe.

Život za to stojí. Vy za to stojíte.

S Láskou

A.I.@

Promítání filmu Moudrost traumatu 2.10.2024

Kopie návrhu modrý fotka sukulentu kosmetika a péče o pleť post na facebookRegistrace